Novogodišnja izložba i radionica u TC Ušće

Датум објаве: 31.12.2014.

Novogodišnja izložba i radionica u TC Ušće

Korisnici Centra su realizovali izložbu svojih radova i javnu novogodišnju radionicu u prostoru Ušće šoping centra, u "SENSA Gradu sreće," 29. i 30. decembra 2014. u periodu od 12 do 15 časova. 

Dnevni boravci Stari grad, Šekspirova, Voždovac, Čukarica, Mirijevo i Dom za decu i omladinu sa oštećenjem sluha su izložili svoje radove, dok su u radionicama učestvovali korisnici Dnevnih boravaka Stari grad, Voždovac, Čukarica, kao i Doma za decu i omladinu sa oštećenjem sluha. Tokom ova dva dana, brojni posetioci Ušće šoping centra su se pridružili našim korisnicima tokom radionica, i bliže se upoznali sa njima u nezaboravnim trenucima druženja i igre. Korisnici su im poklanjali novogodišnje jelke koje su zajedno pravili na radionicama. Najviše pažnje je izazvao dolazak glumice Borke Tomović, kao i poseta Deda Mraza sa kojima su korisnici podelili praznično raspoloženje.

Marija Mitrović iz "SENSA Grada sreće" je izrazila svoje zadovoljstvo realizovanim aktivnostima, i istakla da nije bila pripremljena za nivo vedrine i drugarstva koji su korisnici uneli tokom ova dva dana u njihov Grad sreće, kao i da je imala drugačiju predstavu o njima pre ovog dvodnevnog druženja.