Pitanja i odgovori

DA LI MOGU PREUZETI MATERIJALE SA SAJTA?

Tekstove članaka i materijale koji su jasno označeni da se mogu preuzeti mogu se preuzeti ali pod uslovom da se koriste u skladu sa “Uslovima korišćenja websajta Centra“. To znači da čitaoci mogu preuzeti TEKSTOVE ili MATERIJALE ZA PREUZIMANJE (Download) za svrhu:

  • informisanja
  • sticanja osnovnih znanja i saznanja iz pojedinih oblasti
  • davanje KRATKIH prikaza sajta ili rada Centra uz navođenje izvor, odnosno linka websajta koji glasi www.centarbgd.org.rs ili www.centarbgd.edu.rs

FOTOGRAFIJE NIJE DOZVOLJENO PREUZIMATI!

Ukoliko imate potrebu da neku od fotografija iskoristite molimo Vas da nam se obratite putem kontakt forme koja je data u okviru našeg sajta ili na mejl admin@centarbgd.edu.rs  radi dogovora o načinu i svrsi prikazivanja fotografija.

Vlasnik autorskih prava nad materijalima koji su prikazani na websajtu je Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju. Nije dozvoljeno da delove materijala preuzmete i ugradite u svoja autorska dela. Molimo Vas da nas, ukoliko imete takvu vrstu potrebe, kontaktirate radi dogovora.

Obratite nam se kako bismo Vam pomogli.

DA LI MORAM DA SE PRIJAVIM KAO KORISNIK SAJTA?

Ne. Prijava na sajt je obavezna za administratora, urednika, saradnike, autore tekstova. Korisnici sajta, pošto nemaju privilegiju unosa novih materijala, već samo čitanje postojećih nemaju ni potrebu da se prijave kao korisnici sajta.