Услови коришћења

Власник домена www.centarbgd.org.rs и www.centarbgd.edu.rs  као и целокупне интернет презентације, односно сајта са свим његовим софтверским деловима постављеним на домену, је Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд. Садржаји, информације и фотографије, приказани на сајту, уколико није другачије наведено, су такође власништво Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд.

Носилац ауторских права општих и информативних материјала, представљених на сајту, је Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд.

Аутори стручних радова, предавања, презентација и других представљених материјала у оквиру овог wеб сајта задржавају ауторска права над истим. Аутори су поименице наглашени уз радове.

Сва права задржана. Информације које су садржане на страницама wеб сајта су намењене за личну, некомерцијалну, употребу читаоца и ниједан део представљених информација и материјала не може бити репродукован, снимљен, или емитован на било који начин: електронски, механички, фотокопирањем, или другим видом, без писане дозволе власника, изузев у форми кратких исечака, или цитата у циљу приказа, промоције или прегледа.

У припреми wеб страна учињени су сви напори да се грешке не појаве. Власник и аутори не преузимају одговорност за евентуалне грешке и омашке, као нити њихове последице.

Жигови – Имена заштићена жигом која се појављују на wеб странама или електронским документима који су доступни читаоцима сајта за преузимање – доwнлоад, припадају њиховим власницима. Уместо да наводи имена и лица која су власници жигова, или да умеће жиг уз сваки помен заштићеног имена, власник изјављује да имена користи само ради издавачких потреба и у корист власника жига, без намере кршења заштите тог жига.

На страни Питања и одговори биће представљена најчешћа питања и одговори на иста. Молимо кориснике да пре постављања свог питања консултују ову страну са циљем да комуникација са сарадницима и корисницима сајта буде што бржа и ефикаснија. Подаци о корисницима сајта и њихови контакт подаци биће коришћени искључиво у сврху контакта и сарадње.

Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд не преузима одговорност за евентуалне нежељене активности над садржајем сајта које су извршила непозната лица или софтвер, као и сва друга лица која није овластио/дозволио Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд. Такође, Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд не преузима одговорност за садржаје информација, страна или сајтова који су ван овог домена, а повезани су са садржајима овог домена или су наведени на страницама сајта Центара за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд.

Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју – Београд не преузима одговорност за штету корисникове опреме, софтвера или докумената насталу услед коришћења садржаја сајта www.centarbgd.org.rs и www.centarbgd.edu.rs.

Хвала на разумевању.

Ваш Центар за смештај и дневни боравак
деце и омладине ометене у развоју – Београд