“Beskrajna je moć kreacije” u Obrenovcu

Датум објаве: 19.12.2017.

“Beskrajna je moć kreacije” u Obrenovcu

U četvrtak je u pozorišnoj sali Doma kulture u Obrenovcu izvedena predstava „Koktel bajka“ i otvorena izložba pod nazivom „Beskrajna je moć kreacije“ , kao rezultat projekta JP Sportsko kulturni centar Obrenovac i Dnevnog boravka Obrenovac, a podržanog od strane Ministarstva kulture Srbije.
Mesecima smo vredno radili na dramskoj i kreativnoj radionici. Kolege glumci korisnicima DB Obrenovac ovoga puta bili su članovi dramskog studija SKC-a na čelu sa glumicom Katarinom Barjaktarević, dok je kreativnu radionicu vodila Suzana Stojadinović.
Defektolozi i radni terapeuti bili su tu da pruže adekvatnu podršku našim korisnicima i našim saradnicima ukažu koliko je zaista beskrajna moć njihove kreacije. Rezultati ovoga rada do suza su nasmejali našu publiku. Zabavni kostimi, duhovit scenario i nezaobilazna improvizacija.
Svima nam je srce bilo puno jer smo u punoj sali prepoznali draga lica, roditelje, saradnike, članove gradske uprave, drugare iz drugih boravaka, prijatelje boravka…Uz gromki aplauz i ovacije poklonili smo se našoj publici, koja nam daje podstrek da budemo još bolji!