Korisnici DB Obrenovac u poseti OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Датум објаве: 28.11.2015.

Korisnici DB Obrenovac u poseti OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

Osnovna škola  „Jovan Jovanović Zmaj“ u Obrenovcu  juče je proslavila svoj dan nizom prigodnih manifestacija u kojima su njeni učenici učestvovali u samoj školi ili na drugim mestima, a bile su vezane za obeležavanje dana Škole.
Danas su korisnici našeg boravka sa svojim defektolozima posetili ovu školu kako bi se priključili i dali svoj doprinos ovogodišnjem obeležavanju rođendana jednoj od većih obrenovačkih osnovnih škola, po broju učenika koji je pohađaju. Škola je poznata i izvan našeg grada jer na velikim republičkim takmičenjima iz raznih predmeta učenici osvajaju veoma zapažene rezultate.
Tradicionalno, nekoliko puta godišnje, u okviru nastave građanskog vaspitanja, korisnici našeg Dnevnog boravak učestvuju u raznim radionicama. Danas su se zajedno sa učenicima VII razreda takmičili na poligonu sa čunjevima. Svi korisnici su nakon sportskog nadmetanja dobili diplomu za učešće. I ovoga puta su pokazali da ih takmičarski duh u sportu potpuno čini srećnim i zadovoljnim. Tako su cilj i namera zaposlenih iz našeg boravka i nastavnika Zmajeve škole postignuti.