Manifestacija povodom međunarodnog dana žena

Датум објаве: 11.03.2019.

Manifestacija povodom međunarodnog dana žena

Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda organizovao je već tradicionalnu manifestaciju povodom međunarodnog dana žena koja se održala u sali SC «Olimp Zvezdara» u petak 8. marta. Na manifestaciji je učestvovalo oko 80 osoba sa invaliditetom, a najbrojniji su bili iz Centra, udruženja Živimo zajedno, Mnro zvezdara i Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju kao i naravno od domaćina DSRI Zvezdara.

Učesnici su imali priliku da učestvuju u interesantnim sportskim aktivnostima koje su bile realizovane, a igre su osmišljene na zanimljiv i jednostavan način tako da su sve osobe sa invaliditetom bez obzira na vrstu invaliditeta mogle da učestvuju. Po prvi put smo imali i prezentaciju badmintona u čemu su nam pomogli prijatelji iz badminton saveza Beograda.

Na manifestaciji su nas podržali predstavnici Sportskog saveza invalida Srbije , Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i mnogobrojni prijatelji Društva i Saveza.