Završna manifestacija povodom tri godine saradnje JP „Beogradska tvrđava“ i Centra DB Stari grad

Датум објаве: 10.12.2015.

Završna manifestacija povodom tri godine saradnje JP "Beogradska tvrđava" i Centra DB Stari grad

Svečanošću u Kuli Nebojša, Centar   i JP „Beogradska tvrđava“ i obeležili su danas tri godine kontinuirane saradnje. U okviru današnjeg programa u Kuli Nebojši nastupili su ansambl „Renesans,“  hor Osnovne škole „Drinka Pavlović“ i korisnici DB Stari grad, a program je vodio Inspektor Blaža.

Svečanu manifestaciju u Kuli Nebojša pratila je izložba radova korisnika Centra, a pojedincima i institucijama koje su pomogle u realizaciji programa za mlade ometene u razvoju dodeljene su zahvalnice.

Rezultat trogodišnje saradnje su brojne manifestacije, sportski događaji, izložbe, radionice i kreativni sadržaji održani na prostoru Beogradske tvrđave, čiji je cilj kvalitetno provedeno vreme mladih sa smetnjama u razvoju i njihovo uključivanje u društveni život. Brojne radionice koje su za njih organizovane, ali i druge manifestacije na prostoru Beogradske tvrđave u kojima su korisnici Centra učestvovali, skrenule su pažnju javnosti na ovu populaciju i preneli poruku mladih ljudi sa ometenošću: „Mogu i ja!“.