Beogradski Sajam i košarkaši Zvezde ulepšali život korisnicima DB Šekspirova

Датум објаве: 05.04.2013.

Beogradski Sajam i košarkaši Zvezde ulepšali život korisnicima DB Šekspirova

Povodom 18. Međunarodnog sajma hortikulture, poznatog i kao „Sajam cveća,“ koji se pod kupolama Beogradskog sajma održava od 4. do 7. Aprila, Beogradski sajam i juniorski tim Košarkaškog kluba Crvena zvezda-Telekom zajednički su organizovali humanitarnu, sportsko-edukativnu akciju u skladu sa sajamskim geslom „Ulepšaj život“.

Tim povodom su DB Šekspirova donirane sadnice četinara, koje su korisnici Centra, i mladi košarkaši Crvene zvezde-Telekom zasadili zajedničkim snagama u dvorištu Centra. Svaka od zimzelenih sadnica dobila je ime po jednoj od budućih Zvezdinih košarkaških zvezda.

Potom su, posle simboličnog nadigravanja sa korisnicima Centra na terenu, košarkaši Zvezde domaćinima poklonili i košarkaške lopte sa svojim potpisima.

Neskriveno zadovoljstvo korisnika Centra akcijom u kojoj su i sami aktivno učestvovali i gostima kojima se inače dive, pokazalo je da se u ovakvim prilikama za iskazivanje borbe, nade i tolerancije pobednici unapred znaju. To su oni kojima je pomoć najpotrebnija i koji je najviše cene. A Beogradski sajam i juniori Crvene zvezde-Telekom znali su kako da im makar za trenutak ulepšaju život.