“Čudesna šuma” i “Beskrajna moć kreacije” u SKC Obrenovac

Датум објаве: 13.12.2016.

“Čudesna šuma” i “Beskrajna moć kreacije” u SKC Obrenovac

Saradnja Dnevnog boravka Obrenovac sa Sportsko kulturnim centrom i O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj“ iznedrila je zajedničku predstavu „Čudesna šuma,“ a sa umetnicom Suzanom Stojadinović kreativnu radionicu „Beskrajna moć kreacije“ čija će postavka u Galeriji SKC-a trajati do 19. decembra.
Kada se u Čudesnoj šumi sretnu Ivica i Marica, vukovi i Crvenkapić, veštice i patuljci i Aladin sa čarobnom lampom u potrazi se mora pronaći SREĆA.Još ako je to saradnja sa drugarima iz Zmajeve škole neizostavna je potpuna magija i čarobna atmosfera.
Posle izvedene predstave iz Velike pozorišne sale preselili smo se u Galeriju SKC-a da svečano otvorimo izložbu „Beskrajna moć kreacije“ i pohvalimo se kreativnim stvaralaštvom nastalim u saradnji sa kustosom galerije Majom Biserko i umetnicom Suzanom Stojadinović, a podržanu od strane Ministarstva za kulturu i informisanje.
Punog srca smo igrali i pevali, a sreća je bila još veća što su u publici pored roditelja i ostalih zvanica bili i naši drugari iz DB Lazarevac, Šiljakovac i Čukarica.