Humanitarna izložba u Elektrodistribuciji

Датум објаве: 06.04.2015.

Humanitarna izložba u Elektrodistribuciji

Uoči Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, u ponedeljak 6. aprila je u holu i šalter sali upravne zgrade Elektrodistribucije Beograd, u Masarikovoj, održana dobrotvorna prodajna izložba radova nastalih u radionicama naših dnevnih boravaka  u okviru radno-okupacionih aktivnosti.

Radove je predstavilo jedanaest dnevnih boravaka sa teritorije Grada Beograda – Obrenovac, Šekspirova, Stari Grad, Borska, Voždovac, Sunce – Bežanijska kosa, Diljska i Mirijevo – Palilula, Kornelije Stanković – Vračar, Lazarevac, Šiljakovac i Čukarica.

Akciju su pored zaposlenih i poslovodstva EDB-a, podržali i predstavnici gradske vlasti, kao i čelnici RTV „Studija B“, koji je lider kada je u pitanju izveštavanje o Beogradu i za Beograđane.

“Grad je prvi put uzeo učešća u ovoj izložbi, ali uradićemo mnogo više kako bi izložba dobila veći značaj i kako bismo animirali što veći broj sugrađana. Želja nam je da skrenemo pažnju javnosti na značaj akcije, jer kupovinom svakog predmeta pomažemo nabavku didaktičkog materijala za brojne aktivnosti ove kreativne dece”- rekao je Goran Vesić, gradski menadžer, dodajući da EDB, iako nije gradska ustanova, radi na teritoriji Beograda i tesno sarađuje sa svim gradskim institucijama, za dobrobit prestonice i njenih žitelja.