“Igre bez granica” u Obrenovcu

Датум објаве: 14.11.2017.

“Igre bez granica” u Obrenovcu

Sportska manifestacija “Igre bez granica” okupila je sportistkinje i sportiste sa i bez invaliditeta, decu i mlade, učenike redovnih škola, članove mnogobrojnih udruženja, klubova, organizacija i ustanova osoba s invaliditetom sa teritorije celog Beograda u cilju promovisanja inkluzije, sporta i zdravog nacina zivota. Manifestacija se održala u utorak7. novembra, u Centru za kulturu i sport Obrenovac. Organizovana su sportsko-rekreativna takmičenja u fudbalu, boćanju, stonom tenisu, poligonima, visećoj kugli, pikadu, šahu i drugim disciplinama.

U sportskim nadmetanjima učestvovalo je preko 300 učesnika među kojima su bili korisnici naših dnevnih boravaka Čukarica, Borska, Sunce i Obrenovac.

Manifestacija deo je projekta „Sport za sve“ koji realizuje Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda (SOSIB), pod pokroviteljstvom Kancelarije UNICEF-a i uz finansijsku podršku NCR Fondacije, kao i uz podršku Grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu.