Leto na Adi

Датум објаве: 09.06.2014.

Leto na Adi

5. Juna  Ada Ciganlija je  ponovo širom otvorila vrata i bila domaćin brojnim sugrađanima sa invaliditetom nagoveštavajući time još jednu bogatu sezonu i potvrđujući da je s pravom omiljeno mesto za provođenje letnjeg raspusta.

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa JP „Ada ciganlija“ i uz podršku Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu bio je organizator višesatnog druženja sa ciljem da svojim sugrađanima, školarcima pre svega, predstavi sve  mogućnosti i raznovrsne sadržaje koji će osobama sa invaliditetom svakodnevno biti na raspolaganju u ovom periodu. Gimnastika, tenis, trim staza, fudbal, boćanje, šah, košarka, plivanje, vožnja bicikla su  samo deo onoga što svojim posetiocima  nudi „Leto na Adi“.

Među stotinak posetilaca najbrojniji su bili korisnici DB Šekspirova, Sunce, Stari grad, Voždovac i RJ Zemun, zatim učenici škola „Stefan Dečanski“, „Petar Leković“, „Dušan Dugalić“, „Boško Buha“, Medicinska škola,  „Veljko Ramadanović”,  kao i udruženja „Pobednik“, Društva za sport i rekreaciju Zvezdare.