„Mami na dar“ priredba u DB Čukarica

Датум објаве: 10.03.2015.

"Mami na dar" priredba u DB Čukarica

Prvi put, od osnivanja dnevnog boravka na Čukarici, organizovana je osmomartovska priredba „MAMI NA DAR“. Korisnici su rado prihvatili poziv da učestvuju, i uz mnogo želje, truda, strpljenja i neumornog vežbanja skoro svakog dana, podarili smo priredbu svim našim dragim ženama.

Dok su logopedi kroz skečeve i recital proveravali efekat svojih govornih vežbi i podsticali korisnike u javnom nastupu, uz podršku svojih kolega, koleginica radni terapeut, specijalista za hortikulturu, pripremala je sa drugim korisnicima bukete živog cveća. A kad se radi, radi se od početka – kompletan buket sa saksijskim cvećem je osmišljen tako da su korisnici ožilili biljku u toliko saksija koliko ima gošći, uredno zalivali, i na kraju, kada je biljka porasla, ukrasili je dekorativnim omotom i crvenim srcem kao simbolom ljubavi.

Poslednja etapa priprema bila je nameštanje scene. Šminka je donesena od kuće, neko više voli ruž, neko ne želi rumenilo, a i odeća je prilagođena nastupu. Generalna proba, nervoza, užurbanost, mnogo vike… i …..“počinjemo, na mesta………“ „Drage mame, drage gošće…kolektiv Dnevnog boravka Čukarica želi vam dobrodošlicu, i vama na dar, priredio je ovu skromnu priredbu.“…

Pohvalnice su podeljene u kafiću jer su, ovog puta, korisnici nagrađeni za svoj trud.