Manifestacija “Sport za sve” 2018.

Датум објаве: 06.12.2018.

Manifestacija “Sport za sve” 2018.

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, održana je završna manifestacija projekta “Sport za sve.” Korisnici Centra, zajedno sa više stotina dece i mladih sa različitim vrstama smetnji u razvoju i invaliditeta, danas su u hali “Pionir” imali priliku da sa svojim drugarima uživaju u sportskom danu i da se oprobaju u igrama bez granica, košarci u kolicima, sedećoj odbojci, badmintonu, golfu, golbalu, tekvondu, veslanju, stonom tenisu, pikadu, i drugim sportovima.

Sa decom predškolskog i školskog uzrasta družili su se i naši trofejni paraolimpijci, a  Draženko Mitrović,  jedan od najuspešnijih paraolimpijaca,  svečano je otvorio  manifestaciju.

Prisutnima su se obratitili: Velimir Knežević, predsednik SSOSIB-a, Severine Leonardi, zamenica direktorke UNICEF-a u Srbiji, članovi  Gradskog veća, Elena Babić i Filip Marijanović kao i Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Grada Beograda, Nataša Stanisavljević.

Ovaj događaj organizuje Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa UNICEF Srbija, a uz veliku podršku grada Beograda