Obnova u DB Obrenovac

Датум објаве: 11.06.2014.

Obnova u DB Obrenovac

Odmah po povlačenju vode u objektu, organizovana je akcija čišćenja i uređenja prostora i okoline u Dnevnom boravku Obrenovac. Zahvaljujući brzoj reakciji komisija GO Obrenovac (OUP Obrenovac, Komisija za evidentiranje štete na objektima, Komisija za evidentiranje štete na vozilima..) omogućeno je iznošenje uništenog inventara i čišćenje prostorija.

U akciji su učestvovali radnici Centra, volonteri Crvenog Krsta Beograd i Kancelarije za mlade Obrenovac.  Za dva dana napornog rada u teškim uslovima uspešno je sanirana šteta, a potom i izvršena dezinfekcija prostora čime su se stekli uslovi da Boravak može da se renovira i dovede u funkciju rada sa punim kapacitetom kao i pre havarije.

Za uspešan rad u Boravku, neophodno je da se izvrši renoviranje prostorija, nabavka inventara, nameštaja i didaktičnog materijala, kao i kombi vozila za prevoz korisnika. Ovim putem pozivamo potencijalne donatore, društveno odgovorne kompanije da svojim prilozima učestvuju u obnovi DB Obrenovac.  Zainteresovani se mogu javiti rukovodiocu DB, Jugoslavi Zajić, na e-mail jugoslavazajic@gmail.com, ili telefon: 062/882-3356.