„Pogodi trojku i pomozi“-humanitarni turnir u Rakovici

Датум објаве: 05.12.2015.

"Pogodi trojku i pomozi"-humanitarni turnir u Rakovici

U subotu, 5 decembra, u Sportskom centru Rakovica održan je humanitarni košarkaški turnir pod nazivom „Pogodi trojku i pomozi.“ Turnir je organizovala Gradska opština Rakovica, učestvovalo je 26 ekipa koje su platile kotizaciju, a sav novac uplaćen je Centru za adaptaciju dnevnog boravka Borska, koji se nalazi na Rakovici.

Turnir je otvorio domaćin manifestacije, predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić, koji je pozdravio učesnike i zahvalio im se što su se priključili humanitarnoj akciji. Učesnicima turnira zahvalila se i Mirjana Bilbija, rukovodilac DB Borska.

Na turniru su viđene veoma uzbudljive utakmice, a trijumfovala je ekipa Košutnjaka, koja je u finalu savladala ekipu Branka Ćopića, dok je treće mesto pripalo ekipi Petlovo brdo.

Medalje i trofeje trećeplasiranoj ekipi podelio je član Veća GO Rakovica Filip Marjanović, osvajačima drugog mesta odličja je podelio član Veća GO Rakovica Nebojša Ivanović, dok je trofeje i medalje pobednicima turnira uručio predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić.