Priznanje Centru na 23. Sajmu hortikulture

Датум објаве: 04.04.2018.

Priznanje Centru na  23. Sajmu hortikulture

Stručni žiri 23. Međunarodnog sajma hortikulture Beoplantfair ocenio je nastupe izlagača i eksponate i doneo odluku o dodeli tradicionalnih nagrada i priznanja.

Pored profesionalnih uzgajivača biljaka, proizvođača semena i sadnog materijala, dizajnera eksterijera i proizvođača i distributera mašina i opreme, specijalnim priznanjima za inovativnost u oblasti hortikulture nagrađeni su: Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – Beograd, za prezentaciju, kvalitet i originalnost proizvoda; Srednja zanatska škola za decu sa smetnjama u učenju i razvoju – Beograd, za prezentaciju, kvalitet i originalnost proizvoda; Sveti Sava – Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom, Umka, za prezentaciju, kvalitet i originalnost proizvoda.

Stručni žiri sve odluke je doneo jednoglasno, a radio je u sastavu: Mirjana Laušević, dipl. inž. šumarstva (predsednik), prof. dr Zora Dajić Stevanović, Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, i Dušan Todorović, dipl. inž.

U ime dugogodišnje saradnje i pokroviteljstva Sajma hortikulture posebno priznanje dodeljeno je Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.