Reciklaža elektronskog otpada u Domu

Датум објаве: 12.02.2013.

Reciklaža elektronskog otpada u Domu

Akciju „Budi odlu(i)čan, recikliraj!“ organizuje Dom za decu i omladinu sa oštećenjem sluha, u saradnji sa Školom za oštećene sluhom-nagluve „Stefan Dečanski“ i BiS Reciklažnim centrom, u cilju zaštite i unapređenja životne sredine, očuvanja prirodnih resursa, edukacije i sticanja navika o društvenoj odgovornosti i prikupljanja sredstava za proširenje programskih aktivnosti Doma.

Očistite svoje podrume, tavane, garaže, dvorišta, šupe, ajnfore… od rashodovanih frižidera, šporeta, rešoa, veš mašina, zamrzivača, klima uređaja, televizora, radio aparata, tranzistora, telefona, mobilnih telefona, daljinskih upravljača, punjača za telefone. fluorescentnih sijalica, ostalih sijalica, ventilatora, miksera, tostera, bušilica, grejalica, baterija, računara, monitora, tastatura, štampača, skenera, fax-masina, …

Donesite otpad i pomozite Domu za decu i omladinu sa oštećenjem sluha.

Kontejner za odlaganje ove vrste otpada je postavljen u dvorištu škole za oštećene sluhom – nagluve „Stefan Dečanski“ Svetozara Markovića 85a (ulaz u dvorište je iz Tiršove ulice). Otpad dovoziti od 9 do 17 časova, dodatne informacije na (011) 2682 278.